S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Kontakt     


Úvod »Jedlé krajky» Jedlá krajka Pizzi e Merletti 100g - směs


        

Jedlá krajka Pizzi e Merletti 100g - směs

není skladem

 

Skladem: 0 ks
Číslo produktu: 4393
naše cena bez DPH : 98,21 Kč
naše cena s DPH (12 %):
110,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

(110,- Kč/100g)

balení 100g v sáčku (na fotce 500g balení)

Složení: škrob, cukr, glukózo-fruktózový sirup, zahušťovadla: arabská guma E401, alginát sodný E415, guma xanthan E415; bramborová mouka, barvivo E171.

Hotová směs na výrobu cukrových krajek a dekorací za studena Pizzi e Merletti (instatní cukrová dekorační hmota) je ideální na výrobu cukrových dekorací pomocí šablon (forem) - krajky, pásy, lemy.

Krajky lze připravit i do zásoby, je ale nutné je uchovat v neprodyšném obalu v lednici, aby zůstaly elastické a tvárné, neboť na vzduchu má hmota tendenci tuhnout. Oproti jiným obdobným produktům na výrobu cukrových krajek stačí na stejné množství vody poloviční dávka směsi.

Způsob přípravy: Do šlehače vysypte předem odměřené množství prášku a přidejte 85 g vlažné vody na 100 g směsi Pizzi e Merletti. Míchejte na střední otáčky cca 2 minuty. Pomocí stěrky nebo karty rozetřete hmotu na silikonovou šablonu - nejprve napříč a poté podélně - a ujistěte se, že je hmota rovnoměrně rozetřena po celém vzoru. Nechte usušit při pokojové teplotě cca 4–6 hodin nebo 35 minut v troubě při 50 °C (po vyjmutí z trouby nechat odpočinout při pokojové teplotě cca 5–10 minut). Hmota perfektně drží tvar podle vzoru na šabloně a neztrácí svůj objem.

Sejmutí hotové krajky: Začněte opatrně pomalým odlupováním okrajů. Na velké vzory - pruhy, krajky - je možné pro usnadnění použít špachtli. V takové situaci se doporučuje uvolnit část cukrového vzoru a poté otočit formu tak, aby byla cukrová hmota na podložce a šablona nahoře. Jemně přidržte cukrovou krajku špachtlí a opatrně sloupněte část silikonové šablony. Poté opět přidržte část cukrového vzoru špachtlí a odloupněte další část šablony. Takto postup opakujte, dokud neodstraníte celou silikonovou šablonu.

Přidání barev: Výrobek je možné barvit ve vodě rozpustnými barvami. Doporučuje se obarvit vodu ještě před smícháním s instantním práškem „Pizzi e Merletti“.

Tipy pro správné použití: Pokud používáte tvrdou vodu, doporučuje se ohřát ji na teplotu 40–60 °C, čímž se zvýší pružnost produktu. Hotovou krajku není vhodné skladovat „na vzduchu“ - dochází ke ztrátě pružnosti a krajky tvrdnou.

Pro udržení pružnosti je nutné výrobek uschovat v lednici v neprodyšném plastovém obalu nebo potravinářské fólii.

 

Energetická hodnota (na 100g):

389 kcal (1649kJ),

Bílkoviny: 3,0±0,5 %, Sacharidy: 81,0±0,1 %, z toho cukry 0%, Tuky:  5,0±0,5 %

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

dotaz
Ágnes
18.04.2015 18:06

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NTMxZj
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: