S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Kontakt     


Úvod »SUROVINY»SUCHÉ SMĚSI » Red Velvet mix Palais du Chef - 400g


        

Red Velvet mix Palais du Chef - 400g

Rozváženo z 2,5kg balení

skladem

 

Skladem: 6 ks
Číslo produktu: 7900
naše cena bez DPH : 86,96 Kč
naše cena s DPH (15 %):
100,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

(250,-Kč/kg)

Balení: 400g

Bezlepková směs pro snadnou přípravu populárního Red Velvet.

„BEZ GMO“
„BEZ KONZERVANTŮ“
„BEZ LAKTÓZY“
„BEZ LEPKU“
„BEZ AZO BARVIV“

Jedno balení pro formu s průměrem 18/20cm. Stačí přidat olej a vejce.

Příprava: Dejte přípravu do mísy a přidejte 140 g rostlinný olej nebo měkké máslo a 200 gramů vajec. Směs šlehejte ručně nebo v robotu cca  3-4 minuty. Nalijte do vymaštěné formy. Péct při teplotě 160 ° C-170 ° asi 45 až 50 minut.

Tip: Dortový korpus nebo pláty ze Red VELVET plníme a zdobíme speciálním bílým krémem připraveným z tvarohu, sýru (mascarpone), nebo smetany.

Složení: cukr, rýžová mouka, kukuřičný škrob, zvlhčovadlo: sorbit (E420), emulgátory: estery polyglycerolu s mastnými kyselinami (E475) a polysorbát 80 (E433), kakao, kypřící látky:difosforečnany (E450i) a uhličitany sodné (E500ii), regulátor kyselosti: glukonolakton (E575), zahušťovadla: guma guar (E412) a karboxymethylcelulóza (E466), aromata, jedlá
sůl, barvivo: košenila (E120).

Alergeny: Neobsahuje žádné alergeny.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:

Energetická hodnota: 1800 kJ/430 kcal
Tuky: 24.0 g (z toho nasyc. mastné kyseliny: 1.5 g)
Sacharidy: 50.0 g (z toho cukry: 25.0 g)
Bílkoviny: 4.9 g
Sůl: 0.29 g

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OWE5MDU0
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: