S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Kontakt     


Úvod »SUROVINY»PASTY A AROMA » Pasta vanilka Madagaskar 100g


        

Pasta vanilka Madagaskar 100g

DIA207

skladem

 

Skladem: 10 ks
Číslo produktu: 7102
Výrobce: Itálie
naše cena bez DPH : 62,50 Kč
naše cena s DPH (12 %):
70,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

(70,-Kč/100g)

Ochucovací pasta vyrobená z pečlivě vybraných surovin, určená k ochucení šlehačky, krémů, pudinkových a máslových krémů, náplní do pralinek, pěn (mousse) a semifred. Vhodná k zamražování. Určena k profesionálnímu použití. Nepožívat samostatně.


Použití: Přidat 50-70g pasty na 1 litr smetany nebo krému..


Složení: cukr, glukózový sirup, cukr, voda, maltodextrín, aroma, přírodní výtažek z vanilkových lusků (2,5%), zahušťovadlo karagenan, karamelizovaný cukr.

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Podmínky ochrany osobních údajů
Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

 

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

Výrobce: Itálie

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NjRlNGEyMz
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: