S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Kontakt     


Úvod »Marcipán,model.hmoty,čokoláda»Ostatní polevy » Poleva pistáciová souplesse


        

Poleva pistáciová souplesse

elastická poleva

skladem

 

Skladem: 23 ks
Číslo produktu: 2283
naše cena bez DPH : 125,00 Kč
naše cena s DPH (12 %):
140,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

(280,-Kč/kg)

Hmotnost: 500g - blok

Tuková pistáciová poleva -  aromatická poleva, která se neláme  při krájení, je zmrazitelná, výborná na moučníky i drobné čajové pečivo. Zelenkavé barvy, s jemnou příchutí pistácií.

Složení: cukr, rostlinný tuk částečně ztužený (RSPO palmový), rostlinný olej neztužený (kokosový), laktóza, sušená syrovátka, kaseinát sodnýemulgátory: sojový lecitin (E322) a sorbitantristearát (E492), kakaový likér, vanilkové aroma, barviva: Cl potravinářská modř 2 (E133) a Cl potravinářská oranž 5 (E160a), přírodní aroma.

Skladovat: v suchu při teplotě 18°C. Chránit před přímým slunečním světlem. Výrobce: Steensma Food Produktion BV(Holandsko).

PRÁCE S POLEVAMI: každá poleva se rozpouští při max. teplotě 50°C. Temperuje se na 25-30°C - při této teplotě s polevou pracujeme. Vyšší teplota při rozpouštění poškozuje strukturu polevy - hrudkuje apod.

Průměrné výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 2429 kJ / 582 kcal

tuky 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny 28 g

sacharidy 59 g , z toho cukry 59 g

bílkoviny 2 g

vláknina 0 g

sůl 0,17 g

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NzEzOTY0NW
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: