S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Kontakt     


Úvod »SUROVINY»SUCHÉ SMĚSI » Vanilmix 1kg


        

Vanilmix 1kg

skladem

 

Skladem: 14 ks
Číslo produktu: 494
naše cena bez DPH : 100,00 Kč
naše cena s DPH (15 %):
115,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

(115,-Kč/1kg)

Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů  do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém.

Rychlá pomoc když Vám pochybí krém, už nemusíte vařit nový, čekat až vychladne...ale použijete vanilmix Wink

Můžete tedy naplnit smažené koblihy, croissanty, odpalované těsto - věnečky, větrníky, jemné moučníky...fantazii se meze nekladou

Složení: cukr, modif.škrob E1414, mléko plnotučné sušené, syrovátka sušená (mléko), želírující látky E401, E516, regulátor kyselosti E450ii, sušený mléčný výrobek (laktoza, mléčná bílkovina, tuk rostlinný (palmový) a živočišný (mléčný), kukuřičný sirup sušený, částečně ztužený olej rostlinný (palmový), aroma, barvivo E160a, aroma. Směs skladujeme v suchu do 25°C.

Alergie info: výrobek obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), může obsahovat stopy alergenů: Sójové boby (sója) a výrobky z nich 

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1644kJ/391kcal, tuky 3,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,98 g, sacharidy 86,37 g z toho cukry 63,86 g, vláknina 0,83 g, bílkoviny 4,6 g, sůl 1,09 g

 

 

Hmotnost 1kg v sáčku

Výrobní postup na vanilkový krém

1000g Vanilmixu

3000g vody(teplé  (20-25°C)

Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát.

Výrobní postup na máslový krém

250 g   Vanilmix
750 g   Voda (20-25°C)
800-1.000 g   ZeLa Creme (máslo, hera..)

Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát. Máslový tuk ZeLa Creme intenzívně šleháme do pěnové konzistence. Po našlehání na pomalý chod stroje přidáme vanilkovou hmotu a intenzívně došleháme do hladké konzistence.

Výrobní postup na žloutkový krém

250 g   Vanilmix
750 g   Voda (20-25°C)
300-450 g   ZeLa Creme (máslo, hera...)

Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát. Máslový tuk ZeLa Creme intenzívně šleháme do pěnové konzistence. Po našlehání na pomalý chod stroje přidáme vanilkovou hmotu a intenzívně došleháme do hladké konzistence.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZDViZj
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: