Jméno | Účel | Vypršení |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukládá informaci o potřebě zobrazení cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento soubor cookie se používá k uložení identity návštěvníka během návštěv a preference návštěvníka deaktivovat naši funkci živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento soubor cookie je součástí služeb poskytovaných společností Cloudflare – včetně vyrovnávání zátěže, doručování obsahu webových stránek a poskytování připojení DNS pro provozovatele webových stránek. | relace |
_auth | Zajišťuje bezpečnost procházení návštěvníků tím, že zabraňuje padělání požadavků mezi stránkami. Tento soubor cookie je nezbytný pro bezpečnost webu a návštěvníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáhá předcházet útokům Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachovává stav uživatelské relace napříč požadavky na stránky. | relace |
rc::a | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. To je výhodné pro web, aby vytvářet platné zprávy o používání jejich webových stránek. | persistentní |
rc::c | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. | relace |
AWSALBCORS | Registruje, který server-cluster obsluhuje návštěvníka. To se používá v kontextu s vyrovnáváním zátěže, aby se optimalizovala uživatelská zkušenost. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro web. | neznámý |
18plus_cat# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro kategorii. | neznámý |
bs_slide_menu | neznámý | |
left_menu | Ukládá informaci o způsobu zobrazení levého menu. | neznámý |
Úvod »CUKRÁŘSKÉ POTŘEBY»POLYKARBONÁTOVÉ FORMY » Forma na pralinky (čísla 0-9 - 3,5g) 3x10 tvarů
Cukrářská pevná polykarbonátová forma na výrobu čokoládových pralinek.
Před použítím musí být formy dokonale vysušené tak, aby bylo možné výrobky snadno vyklepat.
Pro čistění forem by měla být ideálně používána teplá voda, ne však teplejší než 60°C.
Po vymytí formy se ponechávají formy dnem vzhůru odkapat a následně by měly být vytřeny bavlněným hadříkem nebo utěrkou z mikrovlákna do sucha.
Pokud Vám zůstanou ve formičkách mapy způsobené vodním kamenem, nemusí jít při následném použití forem pralinky lehce vyklopit.
Pro vymývání forem by neměly být používány saponáty s abrazivními složkami, což je jeden z důvodů, proč není doporučováno formy mýt v myčce na nádobí. Většina prášků a tablet do myčky totiž tato abraziva používá. Následkem jsou pak škrábance na formě, což se projeví jednak tím, že pralinka nebude mít ideálně hladký tvar, což někdy nemusí být pouhým okem postřehnutelné, ale hlavně, z formy se pralinky mohou hůře vyklápět.
Pokud jsou pro čištění forem používány nějaké mycí prostředky, pak je výrobci pralinkových forem doporučováno používat saponáty:
• s nižší pěnivostí
• s neutrálním pH 7
• nealkalické a bez chlóru
Pokud jsou formy užívány denně, postačí po dlouhou dobu k jejich čištění pouze bavlněný hadřík nebo hadřík z mikrovláken.
V mezičase skladujte formy v souladu s pravidly hygieny, odděleně od ostatního náčiní a pracovního místa optimálně dnem vzhůru, aby se do nich neprášilo nebo do nich nebyly zanášeny nežádoucí součásti.
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. |
Výrobce: | Belgie |
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno systémem www.webareal.cz